Behöver du hjälp att beskära träd och klippa buskar och häckar?

På vårarna bör man beskära träd och klippa buskar för att få goda skördar äpplen och vackra frodiga buskar till sommaren och hösten.

Drömmer inte alla om hösten och vackra fruktträd full av härliga äpplen och päron? För att få fulla skördar krävs att man beskär träden under våren innan äppelträden blommar. Har ni inte tid eller ork att klippa träden kan vi komma och klippa era träd så ni får härliga skördar på hösten.

En buske eller en häck vill man också klippa på våren för en härlig och tjock grönska eller vackert skulpterade buskar. Vi kan det mesta i trädgårspyssel och trädgårdsanläggning.

Givetvis tar vi med oss alla kvistar, grenar och löv som blir när man klipper och beskär. Behöver ni samtidigt hjälp att rensa och plantera om rabatter eller olja en altan hjälper vi gärna till och förvandlar din trädgård till din oas. Kontakta oss idag!

Köpevillkor

Minimidebitering är två timmar. Reskostnader debiteras i förekommande fall med faktisk tid, 35 SEK per mil exkl. moms samt eventuella biltullar. I vissa fall utgår kostnad för servicebil (gäller bl.a. elektriker). Betalning sker mot faktura 10 dagar netto.

Vår trädgårdshjälp hittar ni i Stockholm, Uppsala, Linköping, Norrköping, Roslagen och i sydöstra Skåne – kontakta oss idag!