Vi utför arbeten i
Åtvidaberg, Boxholm, Kinda, Linköping, Mjölby, Motala, Ödeshög, Vadstena
Kontakta oss
Tel: 011-31 90 29
E-post: linkoping@alltjanstpoolen.se
Öppettider: måndag-fredag
kl. 9-17
Kontaktpersoner
Kontaktperson
Eva Prill
Tel: 011-31 90 29

Vi fixar det mesta i Linköping med omnejd!

Till er tjänst har vi yrkessnickare och yrkesmålare. Vi kan hjälpa dig med allt från smått till stort. Inget projekt är för litet för oss! Önskar du en offert på arbetet kommer vi gärna och tittar.

Yrkes-snickare och målare kan bla hjälpa dig med:

Bygga altan och trädäck, inglasat uterum, lägga golv, panelbyte, kök- och badrumsrenovering, bygga bastu, bygga staket, tapetsering, målning både inomhus och utomhus och mycket mycket mer! Vi är din totalentreprenör, du behöver inte själv samordna alla hantverkare som behövs i projektet, vi gör det åt dig!

Vi ser ett ökat behov av våra tjänster och söker just nu fler yrkessnickare, yrkesmålare, erfaren personal inom trädgård och städ. Kontakta Eva så får ni veta mer!

Utnyttja årets ROT-avdrag!

From 2016 är ROT-avdraget 30% av arbetskostnaden, men man får fortfarande 50 000 kr i avdrag per person och år. Passa på att utnyttja det! Vi har bland annat snickare och målare som kan hjälpa dig med ditt hemmaprojekt med kort varsel!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du ingå i vårt team?

Vi söker ständigt händiga personer och yrkeshantverkare i alla åldrar som vill arbeta extra. Fyll i intresseanmälan på vår hemsida eller ring 013-13 09 09 för att höra mer om hur det fungerar att arbeta åt oss.