Underlätta din vardag med våra tjänster i hemmet

Räcker tiden eller orken inte till? Låt oss få ge dig en hjälpande hand hemma!

Är du mitt uppe i karriären, med jobb, resor, barn, fritidsaktiviter, träning, hus, hem, ett aktivt sällskapsliv och känner att tiden inte räcker till för alla måsten? Eller är du äldre och känner att orken inte riktigt räcker till? Eller tycker du bara att det är tråkigt att ägna dig åt alla måsten och hellre vill göra något roligare?

Då skall du vända dig till oss! Vi fixar det mesta som du behöver hjälp med i hemmet – allt från städning till att åka och handla eller åka till tippen eller annat vad just du behöver hjälp med! Tveka inte att fråga oss vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig!

Du vet väl om att du kan använda ditt RUT-avdrag för arbete som utförs åt dina föräldrar i deras bostad.

Flexibla tjänster

Vi tar större och mindre uppdrag utan bindningstider. Vi ger snabba besked och kan oftast komma med kort varsel och du betalar bara för vad som verkligen utförs.

Köpevillkor

Minimidebitering är två timmar. Reskostnader debiteras i förekommande fall med faktisk tid, 35 SEK per mil samt eventuella biltullar. I vissa fall utgår kostnad för servicebil (gäller bl.a. elektriker). Betalning sker mot faktura 10 dagar netto.