Anlita målare med erfarenhet

Att måla om utomhus eller inne, tapetsera eller reparea skåpsluckor är tidskrävande arbeten men resultatet kan bli ett lyft för ditt hem eller kontor. Har du inte tid eller kunskap hjälper våra duktiga målare gärna dig.

Man behöver måla om och reparera hus med jämna mellanrum både på utsidan och på insidan. Nya tapeter och nymålade lister kan få ett trångt mörkt rum att kännas stort och luftigt. Hemligheten bakom en lyckad målning eller tapetsering är grundjobbet, spackla och slipa i flera omgångar innan man äntligen kan börja måla eller tapetsera. Det är ett tidskrävande arbete som kräver kunskap och precision. Våra målare har erfarenhet och kunskap i din närhet.

Många tycker att det är roligt att måla och tapetsera men besvärligt och tråkigt att spackla – vill ni kommer vi och gör det tråkiga underlagsjobbet och ni kan sedan måla eller tapetsera på ett jämt och nyslipat underlag.

Vi hjälper till med ROT-avdrag och villkor för våra tjänster hittar ni här..

Våra målare kan ni anlita i Stockholm, Uppsala, Linköping, Norrköping, Roslagen och i sydöstra Skåne – kontakta oss idag!