Välkommen till Alltjänstpoolen™!

Vi kan ordna det mesta! Vi erbjuder tjänster inom hantverk, trädgård och hemmet men tveka inte att fråga oss om du behöver hjälp med något annat – vi fixar det mesta!

Vi installerar el, målar, renoverar, bygger till, bygger om, anlägger och underhåller trädgården, snickrar och bygger trall eller staket, städar inne, ute eller i garaget, kör till tippen och mycket, mycket mer…

Till din tjänst har vi erfarna yrkesmän med nödvändiga behörigheter och certifikat, allt-i-allo seniorer samt arbetssugna ungdomar som inte är rädda för att ta i.

Kontakta oss nu och berätta vad du behöver hjälp med så kommer vi att göra vårt bästa för att ordna det!

Priser

Priset varierar beroende på vilken kompetens som behövs för utförandet. Kontakta oss för information om vilket pris som gäller för just ditt behov. Är tjänsten och du berättigad till husavdrag gör vi på din begäran ett preliminärt avdrag på 50 % av arbetskostnaden när det gäller RUT-tjänster och 30% av arbetskostnaden när det gäller ROT-tjänster.

Skattereduktion för husarbete

De flesta av de tjänster vi utför berättigar till skattereduktion för husarbete, vilket är samlingsnamnet för ROT- och RUT-avdrag.

Skattereduktion för husarbetstjänster gäller för arbetskostnader inklusive moms och ges med max 50 000 SEK per person och år, under förutsättning att det finns avdragsutrymme. Det betyder att varje person kan köpa husarbetstjänster för 100 000 SEK per år. Det är ytterst kundens ansvar att se till att avdragsutrymme finns och kunden är betalningsansvarig för hela fakturabeloppet tills utbetalning från skatteverket sker. Om du är under 65 år får du köpa RUT-tjänster för max 75 000 kr per år (av de totala 150 000 kronorna).

Det är också möjligt att utnyttja ditt eget husavdrag för tjänster som utförs åt dina föräldrar, under förutsättning att det är du som betalar för tjänsten.

Vill du veta mer om skattereduktion för husarbete läs här.

Övriga köpevillkor

Du får alltid ett skriftligt timpris eller en kostnadsfri offert vid större uppdrag. Vi skickar fakturan efter utfört arbete. Betalningsvillkor 10 dagar netto.

Goda medborgare

Vi gör vårt bästa för att vara goda medborgare och det betyder bland annat att vi innehar F-skattesedel. Att vi följer gällande lagar, avtal och regler samt att vi betalar in lagstadgade skatter och avgifter.