Anlita snickare eller bra handyman

Att erfarenheten är viktig inom allt hantverk är något vi känner till. Våra snickare har lång erfarenhet från olika delar av byggbranchen – hos oss hittar du rätt snickare till rätt jobb

För att anlita en snickare behöver man hitta rätt person för rätt jobb. Våra snickare har utbildning, erfarenhet, försäkringar och de certifikat som behövs för att avsluta arbetet med hög kvalité på resultatet.

Med åren får man erfarenhet och våra snickare har erfarenhet av allt från stora uppdrag som bygga åretruntbostäder och attefallshus till mindre renoveringar och reparation av livets små irritationsmoment som knarrande golv och dörrar som inte går att stänga ordentligt.

I många hem finns många små oavslutade projekt eller småsaker som är enkla att laga men man inte hinner med då kan ni anlita en handyman. En handyman är en händig person som kommer hem till er och fixar till allt smått och gott – en list som glappar, ett gångjärn som gnäller eller ett lås som trilskas. Oavsett om ni behöver en snickare eller bara en duktig handyman är inga jobb är för stora och inga för små för oss!

Kontakta oss på Alltjänstpoolen för information eller en offert.

Vi hjälper till med ROT-avdrag och villkor för våra tjänster hittar ni här, vi följer de lagar och regler som finns på marknaden.

Våra snickare kan ni anlita i Stockholm, Uppsala, Linköping, Norrköping, Roslagen och i sydöstra Skåne – kontakta oss idag!