Anmäl dig till vår personalpool!

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete! Om du skriver in dig i vår pool kommer du att bli erbjuden olika uppdrag men det är du som bestämmer hur mycket du vill jobba och vilka uppdrag du vill ta! Det betyder att du kan kombinera arbete hos oss med andra arbeten eller för att dryga ut pensionen om du vill! Det enda vi begär är att de uppdrag du tar ska du göra bra!

Vi söker alla kompetenser inom hantverk, trädgård och hushåll

Just nu söker vi fler duktiga medarbetare till alla våra kontor! Vi söker alla sorts kompetenser inom snickeri, VVS, måleri eller el, inom trädgård, allt-i-allo, städning eller andra hushållsnära tjänster. Behöver du ett extrajobb eller vill du ha fler timmar? Vi kan anpassa uppdragen – från mindre jobb på några timmar till omfattande arbeten som utförs under flera dagar eller veckor.

Vill du bli en i vårt glada och trevliga gäng?

Vår personal är en blandning av avtals-, ålderspensionärer, samarbetspartners och personer mitt i livet. Vi har idag massor av medarbetare runt om i landet som varje dag hjälper våra kunder. Läs nedan om vad några av våra medarbetare tycker.

Vi erbjuder bra lönevillkor samt generös bonus om du hjälper oss med att få nya kunder. Timlönen varierar beroende vilken typ av uppdrag du utför.

Är du ålderspensionär får du dubbelt jobbskatteavdrag på inkomsterna. Hur det påverkar dig kan du räkna ut genom att gå in på Skatteverket – jobbskatteavdrag.

Hur går det till?

Om du vill bli anställd i vår personalpool så kontaktar du ditt närmaste lokala kontor. Du kan även skicka in din intresseanmälan här på hemsidan så kontaktar vi dig.

Du arbetar alltid på egna villkor. Du väljer själv när och hur ofta du vill arbeta. Det kan vara några timmar då och då eller flera timmar i veckan. Det enda vi begär av dig är att de uppdrag du har åtagit dig skall du utföra med hög kvalitet och i överenskommen tid.

Vi börjar med en inledande intervju där vi diskuterar din bakgrund och vad du vill arbeta med. Vid ett personligt möte skriver vi in dig i poolen och när det sedan kommer in ett passande uppdrag kontaktar vi dig. Om du tackar ja till ditt första uppdrag skriver vi en överenskommelse om anställningsformen och innan du kan utföra ditt första uppdrag, vill vi att du presenterar ditt utdrag ur belastningsregistret för oss.

Hur är det att arbeta för Alltjänstpoolen?

Malin, trädbeskärning/allt i allo:

”Att jobba på Alltjänstpoolen är både roligt och omväxlande! Jag möter spännande människor i alla åldrar, från olika bakgrund och med intressanta livsöden.  Alla är så tacksamma och glada för det arbete vi utför och förtroendet för Alltjänstpoolen verkar vara stort. Många av våra kunder är gamla och ensamma, då känns det bra att kunna ta sig tid att prata en stund. Kanske till och med stanna på en kopp kaffe efter arbetet!

Min tanke var att jobba extra på Alltjänstpoolen under etableringen av min egen lilla firma, men det här är kul. Jag kommer att hänga kvar! ”

Uffe Pettersson, snickare:

”Att jobba åt Alltjänstpoolen är väldigt trevligt, tjejerna på kontoret är alltid glada och positiva och om det uppstår nått strul försöker de alltid att hjälpa till att lösa det.”

Pauline, 23 år:

”Just nu varvar jag studier och trädgårdsarbete hos Alltjänstpoolen.  Att jobba i Alltjänstpoolen är roligt och omväxlande, man får mycket erfarenheter av arbetskamrater och kunder. När man jobbar hos kunder får man se olika miljöer och arbetsuppgifterna varierar. Trädgårdsarbete är ett toppen jobb, att få jobba med växter och skötsel och se resultatet av det man gör. Tillsammans med trevliga arbetskamrater och kunder blir det ännu roligare.”

Benke:

”Jag är pensionär i 70-års åldern och arbetar åt Alltjänstpoolen. Jag hjälper dem som inte orkar eller har tid. Jag arbetar med hantverk, trädgård och vissa servicearbeten. Det är kul att kunna hjälpa till. Häng med oss i poolen!”

Trygghet & utbildning

Vi är måna om våra medarbetares säkerhet, därför får du som anställd kontinuerlig utbildning i miljö och säkerhet på arbetsplatsen. Vi ser till att det finns nödvändig säkerhetsutrustning då detta krävs. Om olyckan ändå skulle vara framme är du kollektivt olycksfallsförsäkrad både på arbetsplatsen och på vägen till och från.

Öppet hus

Vi anordnar regelbundet öppet hus för alla medarbetare. Då får du möjlighet att under mer lättsamma former träffa dina kollegor och utbyta erfarenheter.