Vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd

Vi tror att du som kund blir nöjdare om du känner dig personligt bemött när du kontaktar oss. Vi tror också att du vill ha hjälp snabbt, därför har vi som motto att alltid besvara din förfrågan om inte omedelbart så nästan.

Vi tror vidare att du blir nöjdare om vi kan hitta en medarbetare som inte bara kan hantverket utan som du också kan kommunicera och trivas med som person. Kort sagt gör vi allt vad vi kan för att du skall bli nöjd och återkomma till oss igen.

Några ord om vad vi gör

Förutom att vi ständigt har många mindre projekt på gång samtidigt med trädgårsarbeten, måleri- och snickeriprojekt så arbetar vi också med större renoveringar där vi har flera av våra utförare igång under flera veckor och ibland månader.

Vi har även utförare uthyrda till företag som tillfälligt behöver personal vid arbetstoppar eller ledigheter. Vi arbetar ständigt med olika bostadsrättsföreningar och samfälligheter och deras underhåll av fastigheter och trädgårdar.

Så tycker våra kunder

Ulrika

Ulrika fick hjälp av vår duktiga trädgårdsutförare Ellge och så här skriver hon om hjälpen hon fick:
”Helt suverän. Fick lugnt och kunnigt allt gjort idag. Jag trodde inte allt skulle hinnas med men han fixade allt plus lite till. Så lycklig. Eventuellt ber jag om hans hjälp i höst och till våren återkommer jag absolut”.

Hälsningar
Ulrika

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Henrik

”Anlitade er arborist och blev mycket nöjd med hela leveransen – snabbt, bra och prisvärt”
Henrik Björklund

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Ulrika

Ulrika fick hjälp med att ta bort en platsbyggd hylla, sätta upp nytt hyllsystem m.m. Så här skriver hon om hur hon tyckte det fungerade att anlita oss:

”Jag vill förmedla att jag är SÅ NÖJD- det blev fantastiskt och ett helt nytt hem!!!”

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Liza

Vi hjälpte en kund att skotta snö när det var totalt snökaos i slutet av november. De hade varit på resa och skulle komma hem mitt i natten. Så här skriver hon om hur hon tycker det fungerade att anlita oss:
”Hej!
Nadeem gjorde ett jättebra jobb med snön förra veckan. Sandade också, och borstade av bilen. Snyggt! Vi klev ur taxin kl 01:15, då var det skönt att slippa pulsa in med resväskorna”.
/Liza

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Josefin

Josefin fick hjälp att laga sin ytterdörr då ramen som håller glasrutan höll på att lossna. Så här tycker hon det fungerade att anlita oss:
”Behövde snabb hjälp med att fixa min ytterdörr. Och fick snabbt kontakt och hjälp med ett utmärkt utförande av trevliga hantverkare! Mkt smidigt och mkt nöjd!”

Med vänlig hälsning,
Josefin

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Sarah

Sarah fick hjälp av oss med målning och tapetsering mm av sin bostad. Så här tycker hon att det fungerade att anlita oss:

”Hej Lena
Jag tycker att Ifti och hans gäng har gjort ett jättebra jobb och att kontakten med Ifti funkar fint.
Allt gott! /Sarah”

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Anders

Anders fick hjälp med sina stuprör.

”Hej! Arbetet utfördes med det där lilla extra som gjorde mig som kund mycket nöjd. Snyggt och städat när de var klara”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Anders

Vår kund Anders fick hjälp av vår arborist Charles att beskära och ta ned träd. Han fick även hjälp av några av våra trädgårdsutförare att släpa stammar och ris till en plats där vår kranbil kunde hämta. Så här skriver Anders om hur det fungerade att anlita oss:

”Jag ber att få tacka för utmärkt arbete! Charles är ett superproffs som verkligen ser till att jobbet blir ordentligt gjort. Och grabbarna som slet med att släpa stockar och grenar gjorde ett helt makalöst jobb i värmen och den utmanande terrängen. Stort tack och hälsa alla att vi är supernöjda”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Emmeli

Rekommenderar starkt! Snabbt och trevligt bemötande, kom och satte igång direkt med proffsiga trädgårdsmästare. Fick hela jobbet gjort direkt. (Till skillnad från andra leverantörer som tog två veckor på sig för att komma och lämna offert).

Bästa hälsningar Emmeli

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Pia & Tommy

Dessa kunder fick hjälp av oss att regla upp stommen för två altaner. Så här tycker de att det funkade att anlita oss:

”Vill Ni bli nöjda med att få Era önskemål inom Bygg etc utförda på ett synnerligen bra, tryggt, förtroendefullt och verkligen ansvarstagande sätt samt ett äkta trevligt bemötande kan Ni med fördel anlita Alltjänstpoolen”.

Pia & Tommy Carlsten i Spånga.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Nästa sida