Vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd

Vi tror att du som kund blir nöjdare om du känner dig personligt bemött när du kontaktar oss. Vi tror också att du vill ha hjälp snabbt, därför har vi som motto att alltid besvara din förfrågan om inte omedelbart så nästan.

Vi tror vidare att du blir nöjdare om vi kan hitta en medarbetare som inte bara kan hantverket utan som du också kan kommunicera och trivas med som person. Kort sagt gör vi allt vad vi kan för att du skall bli nöjd och återkomma till oss igen.

Några ord om vad vi gör

Förutom att vi ständigt har många mindre projekt på gång samtidigt med trädgårsarbeten, måleri- och snickeriprojekt så arbetar vi också med större renoveringar där vi har flera av våra utförare igång under flera veckor och ibland månader.

Vi har även utförare uthyrda till företag som tillfälligt behöver personal vid arbetstoppar eller ledigheter. Vi arbetar ständigt med olika bostadsrättsföreningar och samfälligheter och deras underhåll av fastigheter och trädgårdar.

Så tycker våra kunder

För lokala referenser och pågående projekt, se respektive lokalkontor.

Anders

Vår kund Anders fick hjälp av vår arborist Charles att beskära och ta ned träd. Han fick även hjälp av några av våra trädgårdsutförare att släpa stammar och ris till en plats där vår kranbil kunde hämta. Så här skriver Anders om hur det fungerade att anlita oss:

”Jag ber att få tacka för utmärkt arbete! Charles är ett superproffs som verkligen ser till att jobbet blir ordentligt gjort. Och grabbarna som slet med att släpa stockar och grenar gjorde ett helt makalöst jobb i värmen och den utmanande terrängen. Stort tack och hälsa alla att vi är supernöjda”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Emmeli

Rekommenderar starkt! Snabbt och trevligt bemötande, kom och satte igång direkt med proffsiga trädgårdsmästare. Fick hela jobbet gjort direkt. (Till skillnad från andra leverantörer som tog två veckor på sig för att komma och lämna offert).

Bästa hälsningar Emmeli

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Pia & Tommy

Dessa kunder fick hjälp av oss att regla upp stommen för två altaner. Så här tycker de att det funkade att anlita oss:

”Vill Ni bli nöjda med att få Era önskemål inom Bygg etc utförda på ett synnerligen bra, tryggt, förtroendefullt och verkligen ansvarstagande sätt samt ett äkta trevligt bemötande kan Ni med fördel anlita Alltjänstpoolen”.

Pia & Tommy Carlsten i Spånga.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Camilla

”Hej,
Var helt fantastisk trevliga hantverkare som utförde jobbet. Tog sig även tiden att ge lite råd, samt skicka sms efteråt med relevant info och länkar om det skulle uppstå problem i framtiden. Toppen nöjd!!!
Sen är det såklart tråkigt att lägga en sådan summa på att få toalettknappen fixat och avlopp rensat – men det är en aspekt 😄

Önskar dig en underbar dag!”

Mvh,
Camilla

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Sara

Sara fick hjälp med att sätta fast en front på en diskmaskinslucka som lossnat.

”Hej! Skulle bara säga att vi blev jättenöjda, det blev så fint och ser jättebra ut.
Tack för allt och vänligt bemötande, fin vecka önskas” 🌻
Vänliga hälsningar
Sara

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Bengt

Bengt fick hjälp att koppla in en spishäll där det saknades en fas. Så här skriver han om hur han tyckte det funkade att anlita oss:
”Vi är väldigt nöjda med Kjell som hjälpte oss att installera vår nya spis. Kändes som han verkligen visste vad han gjorde. Vi rekommenderar verkligen Alltjänstpoolen”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Anne-Marie

”Allt flöt på jättebra från början till slut. Knut är en skicklig hantverkare och trevlig att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera Alltjänstpoolen!”

Anne-Marie

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Micke

”Hej,
Fick fakturan för installation av skåp. Tackar!
STORT tack för snabb och bra service! Fick ett så gott intryck från början till slut och Sven är ett sant proffs så jag vill bara flagga upp hur bra allt gick.
Många tack och en riktigt gott nytt år!”

Mvh//Micke

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Rikard

Rikard fick hjälp att barnsäkra sitt hem. Så här skriver han om att anlita oss:

”Tack!
Vi är väldigt nöjda. Åke va trevlig, snabb och duktig. Fem plus!”

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Eva

Eva fick hjälp av Åke att montera garderober och att sätta upp hyllor. När han var klar fick jag ett sms från kunden:

”Hej Lena! Lite feedback från jättenöjd kund! 🌻
Åke har varit och snickrat hos mig”.

Mvh Eva

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Nästa sida