Vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd

Vi tror att du som kund blir nöjdare om du känner dig personligt bemött när du kontaktar oss. Vi tror också att du vill ha hjälp snabbt, därför har vi som motto att alltid besvara din förfrågan om inte omedelbart så nästan.

Vi tror vidare att du blir nöjdare om vi kan hitta en medarbetare som inte bara kan hantverket utan som du också kan kommunicera och trivas med som person. Kort sagt gör vi allt vad vi kan för att du skall bli nöjd och återkomma till oss igen.

Några ord om vad vi gör

Förutom att vi ständigt har många mindre projekt på gång samtidigt med trädgårsarbeten, måleri- och snickeriprojekt så arbetar vi också med större renoveringar där vi har flera av våra utförare igång under flera veckor och ibland månader.

Vi har även utförare uthyrda till företag som tillfälligt behöver personal vid arbetstoppar eller ledigheter. Vi arbetar ständigt med olika bostadsrättsföreningar och samfälligheter och deras underhåll av fastigheter och trädgårdar.

Så tycker våra kunder

För lokala referenser och pågående projekt, se respektive lokalkontor.

Katarina

Katarina behövde snabb hjälp att få fint i sin trädgård då hon skulle få gäster.
Så här skriver hon om att anlita oss:
“Hej Lena! Nu är arbetet klart! Det ser jättebra ut och jag är nöjd med arbetet. Tack för att ni kunde lösa det så snabbt och jag återkommer framöver när vi behöver mer hjälp”.

Allt gott,
Katarina

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Liza

Liza fick hjälp med diverse olika saker i sitt hus. Så här tycker hon att det funkade att anlita Alltjänstpoolen och vår arbetsledare Ifti:

“Jag tycker att Ifti och hans gäng är snabba och pålitliga, och ännu viktigare är att de inte ger sig förrän man är nöjd”.
/Liza

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Josefine

Josefine fick hjälp att byta sin golvvärmetermostat som slutat fungera.

“Supernöjd med Alltjänstpoolen! Mycket trevligt bemötande från start till slut av samtliga som hjälpte mig med ärenden (kundservice och elektriker). Även bra och effektiv service såklart!”

Mvh Josefine Grahn

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Emma och Josef

Denna kund fick hjälp med att bygga en ny isolerad vägg med skjutdörr för att skapa ett nytt rum. Så här tycker de att det fungerade att anlita oss:

“Hej Lena, vi är jättenöjda med arbetet! Sven var så trevlig och jobbade snabbt och proffsigt. Vi har fått bra bemötande från er båda och en tydlig offert. Vi kommer absolut kontakta er igen om vi behöver hjälp med något annat”.

Mvh
Emma och Josef

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Maria

“Jag anlitade Alltjänstpoolen när jag behövde fixa ett gäng skavanker med min lägenhet inför försäljning. Han som hjälpte mig var väldigt trevlig, kunnig inom olika områden, snabb och hade kreativa lösningar på mina problem. Då han var snabb och effektiv blev det även väldigt prisvärt. Jag skulle definitivt rekommendera Åke och Alltjänstpoolen.”

Glad påsk du med! Vänliga hälsningar, Maria

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Jennifer

Jennifer fick hjälp med att lägga fint golv på sin balkong och så här tycker hon att det var att anlita oss och vår utförare Åke:

“Hej! Jag är jättenöjd med utfört arbete. Åke var professionell, flexibel och ytterst vänlig. Nästa gång jag behöver hjälp kommer jag självklart att anlita er”.

Tack igen
Hälsningar
Jennifer

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Gunilla

“Hej! SÅ bra att Åke kunde titta upp redan i onsdags så vi kunde gå igenom vad jag ville få hjälp med.
Redan igår blev allt klart. Han kom då till mig vid kl 14.00 och han blev klar ca 17.20 så han hann till bilen innan parkeringstiden skulle gå ut kl 17.30. Visserligen hade han då inte hunnit börja måla golvlisterna i hallen men det gör jag gärna själv idag. Jag hade tvättat dessa golvlister rena med målartvätt dagen innan Åke kom o han slipade dem o klistrade skyddstape igår – så det blev ett s k teamjobb för oss.

Vi var överens om att isoleringslisterna i fönstren inte behövdes bytas ut nu.
Men Åke bytte ut dammlisterna i alla fönster i vardagsrummet och i sovrummet, satte upp två rullgardiner i köket och återmonterade rullgardinen i sovrummet (som ramlat ner) samt tätade fönsterkarm på ett par ställen.
SÅ skönt att redan nu fått detta gjort!
VARMT TACK till er båda för denna värdefulla hjälp!”

Mvh
Gunilla

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Aida

Aida fick hjälp med sitt innertak och nya lister mm. Så här tyckte hon det var att anlita oss:

“Gick jättebra med allt arbete, är nöjd med hur de jobbade. Det var bra kommunikation hela tiden. Vi hoppas få renovera mer hemma och då anlita er igen”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Sara

Sara fick hjälp att slipa golvet i sitt kök. Så här tyckte hon att det var att anlita oss:

“Hej Lena! Jag är absolut nöjd, både med arbetet och med kontakterna. Jag tycker det funkar smidigt både att ha kontakt med dig och Ifti. De var även väldigt punktliga med tider och kändes måna om att arbetet skulle bli bra och att jag skulle vara nöjd. Lite svårt att kommunicera med han som gjorde arbetet men gick fint med Ifti och inget som jag skulle säga att var ett problem”.

//Sara

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Eva Odefalk

Eva fick hjälp att sätta upp lister i sitt vardagsrum:

“Tack igen för bra hjälp med listerna i mitt vardagsrum! Jag hade besök av Knut från er idag och det blev så fint gjort! Dessutom var det välstädat och fint hemma, inte ett spår syntes av att det sågats i vardagsrummet. Knut har varit väldigt trevlig och proffsig att ha med att göra”.

Hälsningar från en nöjd kund, Eva Odefalk

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Nästa sida