Lyckas med franchise hos oss!

Gillar du människor och vill starta eget med en begränsad risk? Då kan franchisetagare i Alltjänstpoolen™ vara något för dig! Vi expanderar och söker nu franchisetagare, i hela landet, som vill ta hand om ett eget marknadsområde.

Franchising är en samarbetsform där en person eller ett företag mot ersättning får ta del av ett annat företags affärsidé, kunskap och erfarenhet. Den ekonomiska risken för franchisetagaren är relativt låg. I Sverige använder många kända varumärken denna populära form. Bland de mest kända företagen i Sverige finns t ex Arken Zoo, Waynes Café och Guldfynd. Läs mer om franchise här.

Vi erbjuder ett nyckelfärdigt affärskoncept som innehåller varumärke, marknadsföring och utbildning. Förutom detta så får du löpande support i konceptet och du får en grundläggande introduktion tills du känner att du behärskar alla verktyg. Du får tillgång till affärssystem, fakturering, hantering av ROT/RUT-avdrag, hemsidor, mallar, avtal, lönehantering och skattefrågor, så att du istället kan ägna tid och kraft på att ta hand om dina anställda och att göra kunderna nöjda.

För att lyckas med franchise hos Alltjänstpoolen™ tror vi att du:
  • Tycker om att jobba med människor
  • Älskar att ge kunderna en bra service
  • Har en stark drivkraft att bli egen företagare
  • Kan entusiasmera dina medarbetare
  • Är van att göra affärer
  • Har en ordnad ekonomi och möjlighet att sätta in eget kapital i ditt företag

För att bli franchisetagare hos Alltjänstpoolen™ måste du ha ett eget aktiebolag, men om du inte redan har ett, så kan vi hjälpa dig att starta det.

Är du intresserad av att ansöka som franchisetagare så kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret så kommer vi att ta kontakt med dig för en inledande intervju.