Behöver du trädgårdshjälp? Vi har de gröna fingrarna du behöver.

Visst vore det skönt att ligga i hängmattan, spela golf eller umgås med barn och familj och samtidigt ha en fin och vacker trädgård? Låt oss ta hand om arbetet i din trädgård åt dig så kan du i lugn och ro njuta av din fritid!

Vi ansar, rensar, krattar, planterar, vattnar, klipper gräset, buskar och häckar samt kör skräpet till tippen för återvinning. Skall du åka bort kan vi ta hand om din trädgård så att det ser bebott ut när du är borta och fint när du kommer hem.

Kort sagt, vi fixar det mesta när det gäller att ta hand om din trädgård!

Vi utför alla slags trädgårds- och marktjänster till privatpersoner, samfälligheter, bostadsrättsföreningar och andra organisationer som vill ha en trivsam boendemiljö! Vi beskär och klipper träd och buskar samt rensar ogräs men vi kan plantera nytt och så nytt. Kort sagt vi har möjlighet att hjälpa till med allt i er trädgård. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Flexibel trädgårdshjälp

Vi tar större och mindre uppdrag utan bindningstider. Vi ger snabba besked och kan oftast komma med kort varsel och du betalar bara för vad som verkligen utförs.

Köpevillkor

Minimidebitering är två timmar. Reskostnader debiteras i förekommande fall med faktisk tid, 35 SEK per mil exkl. moms samt eventuella biltullar. I vissa fall utgår kostnad för servicebil (gäller bl.a. elektriker). Betalning sker mot faktura 10 dagar netto.