Renovera, bygga till, bygga om? Våra hantverkare hjälper dig!

Vill du göra om hemma, men tiden räcker inte till för att göra det själv? Då ska du anlita oss!

En personlig kontakt – all kompetens

I de fall uppdraget utförs av flera olika yrkeskompetenser tar vi ansvar för hela leveransen. Du slipper jaga rörmokare, målare eller snickare som inte kommer i tid. Vi ser till att rätt person kommer i rätt tid och vi gör klart!

Yrkeshantverkare och handyman

Vi har duktiga hantverkare med lång erfarenhet och behörigheter inom el, måleri, snickeri och VVS. För allt-i-allo tjänster och mindre komplicerade hantverktjänster har vi medarbete som har haft hantverk som hobby under hela sitt liv s.k. handyman. De kanske har renoverat några villor eller är hejare på att renovera fönster och lärt sig hantverket på egen hand.

Vi tror att vi kan göra ett bättre arbete om du som kund och våra medarbetare har en tydlig och bra kommunikation, så vi gör alltid vårt bästa för att hitta rätt medarbetare som vi tror kommer att passa dig och ditt behov.

För att hålla nere resekostnaderna försöker vi också alltid att hitta en medarbetare nära dig.

Tveka inte – kontakta ditt närmaste lokalkontor eller fyll i kontaktformuläret och berätta var du bor och vad du vill ha hjälp med!

Garanti

Vi lämnar naturligtvis garanti på utförda arbeten. Vi följer Konsumenttjänstlagen, Hantverksformuläret09 för om- och tillbyggnader, ABS09 vid småhusentreprenader samt ALEM09 för leveranser av elektriskt materiel.

Miljö & säkerhet

Vi väljer alltid de mest miljövänliga alternativen för material. Vi arbetar aktivt för att utföra våra arbeten på ett miljövänligt och säkert sätt. Vi har genomgått utbildning för byggarbetsmiljösamordning BAS/P och BAS/U och utbildar kontinuerligt våra medarbetare i miljötänk och säkerhet.