Hjälp med hemelektronik – installation, support och service

Nu har RUT-avdraget utökats till att gälla hemelektronik

Uppkopplad, inkopplad eller bortkopplad? Vårt moderna samhälle ställer krav på att man har god koll på hemelektronik och man kan lätt hamna utanför – nyheter, information, deklarationer och bokningar sker över nätet och kräver en bra uppkoppling.

Att spendera timmar med att koppla ihop kan kännas som ett omöjligt projekt för många av oss, då kan du anlita en av våra duktiga tekniker som kommer hem till dig och kopplar ihop datorer, nätverk, skrivare och all annan hemelektronik så det fungerar bra och förklarar hur du använder dig av tekniken.

I RUT-avraget för hemelektronik ingår inte bara installation utan support och service i hemmet av elektroniken. Behöver du hjälp med att installera, uppgradera, uppdatera och tweaka – kontakta oss idag!

Flexibla tjänster

Vi tar större och mindre uppdrag utan bindningstider. Vi ger snabba besked och kan oftast komma med kort varsel och du betalar bara för vad som verkligen utförs.

Köpevillkor

Minimidebitering är två timmar. Reskostnader debiteras i förekommande fall med faktisk tid, 35 SEK per mil samt eventuella biltullar. I vissa fall utgår kostnad för servicebil (gäller bl.a. elektriker). Betalning sker mot faktura 10 dagar netto.