Referenser

Anders, Huddinge

Vår kund Anders fick hjälp av vår arborist Charles att beskära och ta ned träd. Han fick även hjälp av några av våra trädgårdsutförare att släpa stammar och ris till en plats där vår kranbil kunde hämta. Så här skriver Anders om hur det fungerade att anlita oss:

”Jag ber att få tacka för utmärkt arbete! Charles är ett superproffs som verkligen ser till att jobbet blir ordentligt gjort. Och grabbarna som slet med att släpa stockar och grenar gjorde ett helt makalöst jobb i värmen och den utmanande terrängen. Stort tack och hälsa alla att vi är supernöjda”.

Emmeli, Enskede

Rekommenderar starkt! Snabbt och trevligt bemötande, kom och satte igång direkt med proffsiga trädgårdsmästare. Fick hela jobbet gjort direkt. (Till skillnad från andra leverantörer som tog två veckor på sig för att komma och lämna offert).

Bästa hälsningar Emmeli

Pia & Tommy, Spånga

Dessa kunder fick hjälp av oss att regla upp stommen för två altaner. Så här tycker de att det funkade att anlita oss:

”Vill Ni bli nöjda med att få Era önskemål inom Bygg etc utförda på ett synnerligen bra, tryggt, förtroendefullt och verkligen ansvarstagande sätt samt ett äkta trevligt bemötande kan Ni med fördel anlita Alltjänstpoolen”.

Pia & Tommy Carlsten i Spånga.

Camilla, Stockholm

”Hej,
Var helt fantastisk trevliga hantverkare som utförde jobbet. Tog sig även tiden att ge lite råd, samt skicka sms efteråt med relevant info och länkar om det skulle uppstå problem i framtiden. Toppen nöjd!!!
Sen är det såklart tråkigt att lägga en sådan summa på att få toalettknappen fixat och avlopp rensat – men det är en aspekt 😄

Önskar dig en underbar dag!”

Mvh,
Camilla

Sara, Stockholm

Sara fick hjälp med att sätta fast en front på en diskmaskinslucka som lossnat.

”Hej! Skulle bara säga att vi blev jättenöjda, det blev så fint och ser jättebra ut.
Tack för allt och vänligt bemötande, fin vecka önskas” 🌻
Vänliga hälsningar
Sara

Bengt, Bandhagen

Bengt fick hjälp att koppla in en spishäll där det saknades en fas. Så här skriver han om hur han tyckte det funkade att anlita oss:
”Vi är väldigt nöjda med Kjell som hjälpte oss att installera vår nya spis. Kändes som han verkligen visste vad han gjorde. Vi rekommenderar verkligen Alltjänstpoolen”.

Anne-Marie, Järfälla

”Allt flöt på jättebra från början till slut. Knut är en skicklig hantverkare och trevlig att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera Alltjänstpoolen!”

Anne-Marie

Micke, Johanneshov

”Hej,
Fick fakturan för installation av skåp. Tackar!
STORT tack för snabb och bra service! Fick ett så gott intryck från början till slut och Sven är ett sant proffs så jag vill bara flagga upp hur bra allt gick.
Många tack och en riktigt gott nytt år!”

Mvh//Micke

Nästa sida