Referenser

Ulrika, Stockholm

Ulrika fick hjälp av vår duktiga trädgårdsutförare Ellge och så här skriver hon om hjälpen hon fick:
”Helt suverän. Fick lugnt och kunnigt allt gjort idag. Jag trodde inte allt skulle hinnas med men han fixade allt plus lite till. Så lycklig. Eventuellt ber jag om hans hjälp i höst och till våren återkommer jag absolut”.

Hälsningar
Ulrika

Henrik, Vällingby

”Anlitade er arborist och blev mycket nöjd med hela leveransen – snabbt, bra och prisvärt”
Henrik Björklund

Ulrika, Stockholm

Ulrika fick hjälp med att ta bort en platsbyggd hylla, sätta upp nytt hyllsystem m.m. Så här skriver hon om hur hon tyckte det fungerade att anlita oss:

”Jag vill förmedla att jag är SÅ NÖJD- det blev fantastiskt och ett helt nytt hem!!!”

Liza, Lidingö

Vi hjälpte en kund att skotta snö när det var totalt snökaos i slutet av november. De hade varit på resa och skulle komma hem mitt i natten. Så här skriver hon om hur hon tycker det fungerade att anlita oss:
”Hej!
Nadeem gjorde ett jättebra jobb med snön förra veckan. Sandade också, och borstade av bilen. Snyggt! Vi klev ur taxin kl 01:15, då var det skönt att slippa pulsa in med resväskorna”.
/Liza

Josefin, Bromma

Josefin fick hjälp att laga sin ytterdörr då ramen som håller glasrutan höll på att lossna. Så här tycker hon det fungerade att anlita oss:
”Behövde snabb hjälp med att fixa min ytterdörr. Och fick snabbt kontakt och hjälp med ett utmärkt utförande av trevliga hantverkare! Mkt smidigt och mkt nöjd!”

Med vänlig hälsning,
Josefin

Sarah, Enebyberg

Sarah fick hjälp av oss med målning och tapetsering mm av sin bostad. Så här tycker hon att det fungerade att anlita oss:

”Hej Lena
Jag tycker att Ifti och hans gäng har gjort ett jättebra jobb och att kontakten med Ifti funkar fint.
Allt gott! /Sarah”

Anders, Sollentuna

Anders fick hjälp med sina stuprör.

”Hej! Arbetet utfördes med det där lilla extra som gjorde mig som kund mycket nöjd. Snyggt och städat när de var klara”.

Anders, Huddinge

Vår kund Anders fick hjälp av vår arborist Charles att beskära och ta ned träd. Han fick även hjälp av några av våra trädgårdsutförare att släpa stammar och ris till en plats där vår kranbil kunde hämta. Så här skriver Anders om hur det fungerade att anlita oss:

”Jag ber att få tacka för utmärkt arbete! Charles är ett superproffs som verkligen ser till att jobbet blir ordentligt gjort. Och grabbarna som slet med att släpa stockar och grenar gjorde ett helt makalöst jobb i värmen och den utmanande terrängen. Stort tack och hälsa alla att vi är supernöjda”.

Nästa sida