Referenser

Eva, Bromma

Eva fick hjälp av Åke att montera garderober och att sätta upp hyllor. När han var klar fick jag ett sms från kunden:

”Hej Lena! Lite feedback från jättenöjd kund! 🌻
Åke har varit och snickrat hos mig”.

Mvh Eva

Anders, Bromma

Anders och hans familj fick hjälp med spackling och målning av några rum innan inflyttningen i deras nya hus. Så här tyckte Anders att det fungerade att anlita oss:

”Vi är jättenöjda med Alexander (och hans medhjälpare). De gjorde ett jättefint jobb och ett extra stort plus att han lyckades få klart barnens rum till inflytt”.

Mvh Anders

Magnus och Annica, Vällingby

”Vi fick hjälp med att måla om framsidan av vårt 2 våningshus, tvätta hängrännor och byte av ny hängränna på husets baksida.

Arbetsledaren informerade hur lång tid allt arbete skulle ta och det stämde med slutresultatet. Vi hade kontakt med arbetsledaren före och under arbetet. Det flöt på bra helt utan konstigheter. Slutresultatet blev över förväntan. Mycket noggrant och snyggt.

Vi har målat om huset tidigare år med andra företag utan att bli nöjda. Det har slarvats med utfört arbete, dålig kommunikation med företaget/arbetsledaren etc.

Första kontakten skedde med Lena Marcus på kontoret som snabbt fick igång kontakten mellan arbetsledaren och oss. Offerten kom också snabbt och var mycket tydlig på vad som skulle göras.

Från första kontakten med Alltjänstpoolen till slutfört arbete gick smidigt.

Vi vill starkt rekommendera Alltjänstpoolen och kommer att använda dom för annat hantverksjobb som huset kräver”.

Magnus Larsson och Annica Magnusson, Torplyckegränd, Vinsta, Vällingby.

Ann-Sofie, Ekerö

Ann-Sofie fick hjälp att hämta avfall för att köra till tippen. Så här tyckte hon om att anlita oss:

”De som kom var mycket trevliga, duktiga och serviceinriktade. Inga problem alls med hämtningen. Jag bygger om så det kommer säkert mer skräp som ska köras iväg. Ber att få återkomma”.

Katarina, Bromma

Katarina behövde snabb hjälp att få fint i sin trädgård då hon skulle få gäster.
Så här skriver hon om att anlita oss:
”Hej Lena! Nu är arbetet klart! Det ser jättebra ut och jag är nöjd med arbetet. Tack för att ni kunde lösa det så snabbt och jag återkommer framöver när vi behöver mer hjälp”.

Allt gott,
Katarina

Liza, Lidingö

Liza fick hjälp med diverse olika saker i sitt hus. Så här tycker hon att det funkade att anlita Alltjänstpoolen och vår arbetsledare Ifti:

”Jag tycker att Ifti och hans gäng är snabba och pålitliga, och ännu viktigare är att de inte ger sig förrän man är nöjd”.
/Liza

Josefine, Stockholm

Josefine fick hjälp att byta sin golvvärmetermostat som slutat fungera.

”Supernöjd med Alltjänstpoolen! Mycket trevligt bemötande från start till slut av samtliga som hjälpte mig med ärenden (kundservice och elektriker). Även bra och effektiv service såklart!”

Mvh Josefine Grahn

Emma och Josef, Lidingö

Denna kund fick hjälp med att bygga en ny isolerad vägg med skjutdörr för att skapa ett nytt rum. Så här tycker de att det fungerade att anlita oss:

”Hej Lena, vi är jättenöjda med arbetet! Sven var så trevlig och jobbade snabbt och proffsigt. Vi har fått bra bemötande från er båda och en tydlig offert. Vi kommer absolut kontakta er igen om vi behöver hjälp med något annat”.

Mvh
Emma och Josef

Nästa sida