Referenser

Helen, Stockholm Västerort

“Beställde på mitt jobb att det skulle rensas ogräs på en chiller-gård samt läggas markduk och sen singel ovanpå det. Killarna gjorde ett fantastiskt jobb med att få bort allt ogräs samt lägga markduk med singel ovanpå. Vi kunde inte fått det bättre gjort.”
/Helen

Sophie, Sundbyberg

”Tacka Alex för ett gott genomfört jobb. Vi uppskattade att han var flexibel och kom med förslag på lösningar som vi inte tänkt på :)”

God jul och trevlig fortsättning
Sophie

Emely, Stockholm

Vi hjälpte en företagskund att sätta upp en whiteboardtavla och så här tycker kunden att det fungerade att anlita oss:

“Mycket nöjd med arbetet, fick snabb och proffsig hjälp – och väldigt trevligt bemötande vid både beställning och under arbetet på plats”.

Emely

Lucas

“Hej!
Jag vill bara säga att vi är väldigt nöjda med arbetet som Alexander med flera utförde hos oss – de var snabba och vänliga och resultatet blev precis som vi önskade!

Vi kommer så småningom förmodligen att behöva hjälp med lite enklare återstående fix (vi hann bland annat inte köpa alla lampor), men vi tar ny kontakt i så fall!”

Lucas

Andreas Eriksson

“Hej Lena! Tack för att ni hjälpte oss! Lars har gjort ett bra jobb, snabbare än vi uppskattat så han kunde gå hem redan till lunch idag, så det blev en och en halv dag. Ni kan räkna med att vi återkommer och köper mer tjänster i framtiden :) ”

Med vänlig hälsning
Andreas Eriksson

Hanna, Kista

Hej Erik, jag är mycket nöjd med gårdagens arbete. Ellge är duktig, snabb och trevlig, jag kunde knappt slita honom från arbetet för att han skulle ta rast.
Ett stort tack för en snabb och fin service! Jag återkommer.
Vänliga hälsningar
Hanna

Hiie & Susan, Akalla

Mycket nöjda över noggranna arbetet med vårt lilla staket i en liten trädgård i Akalla. Mats med sin arbetskamrat kom så snabbt, de kunde hjälpa med alla nyanser och delar i arbetet, samt resultatet blev utmärkt. Ger våra bästa rekommendationer avseende Alltjänstpoolen för alla som behöver praktisk hjälp hemma.

Madeleine, Vällingby

“Hej,
Jag vill bara få säga att jag är väldigt nöjd med era tjänster. Anders har gjort ett jättebra jobb och är så trevlig. Jag kommer definitivt höra av mig till er när jag behöver få något mer ordnat här hemma :).”

Vänliga hälsningar Madeleine

Nästa sida