Referenser

Thomas Ejderhamn, Stocksund

”Det blev jättefint”

Vår utförare Olle reparerade en trasig ledstång i ett trapphus.

Theresia, Täby
Referensbild

Jag vill tacka Thomas och Tommy för utbyte av mitt plasttak på balkongen, som har blivit en ansiktslyftning på mitt hus…

Det har arbetat snabbt och noggrant och jag är väldig glad för att det har blivit ljusare i vardagsrummet. Det är ett mycket trevlig team, som lyssnar på önskningarna man har. Jag rekommenderar dem gärna vidare.

Theresia Neumaier

Andrea Björnsson & Robert Lindberg, Täby
Referensbild

Efter att ha levt i en byggarbetsplats i nästan ett år la vi ut en trevare på Facebook om någon kände någon snickare. Thomas svarade snabbt att han höll på att starta upp Alltjänstpoolen norrort precis. Efter några korta samtal fick vi en offert med estimat och priser.

Dagen efter var redan en elektriker på plats för att montera el-central till pool, luftvärmepump, lite lampor och relän. Vi godkände Thomas offert och veckan därpå drog bygget igång. Vi ville verkligen komma igång snabbt och få allt klart innan sommaren.

Fördelen med Alltjänstpoolen är att vi har EN som ansvarar för helheten, att hantverkare kommer och gör rätt saker, att tidplaner och estimat håller, att material finns på plats för ett möjliggöra ett effektivt projekt och inte minst städa efter sig. Vi har använt oss av snickare, elektriker samt glasmästare men med bara en huvudman.

Vi är väldigt nöjda med Alltjänstpoolen och rekommenderar gärna dem till andra kunder.