Referenser

Linda, Värmdö

Vår duktiga arborist och trädgårdskunniga Martin hjälpte vår kund Linda att klippa en 100 meter lång Avenbokshäck. Så här skriver kunden om hur hon tyckte att det fungerade att anlita oss:

”Vill bara tacka så mycket för den väldigt fina hjälpen som vi fått i vår trädgård. Vi är mycket nöjda. Tack för professionellt och effektivt arbete och resultatet blev över vår förväntan! Hoppas att ni får en fortsatt fin sommar!”

/Linda

Heidi, Gustavsberg

Jättenöjd! Tack för bra service!  Hantverkaren var kunnig, vi pratade samma språk, han förstod direkt vad jag behövde hjälp med – hängränna med stuprör. Han var kunnig och trevligt mötande ger ett extra plus. Kommer anlita er igen! Rekommenderar verkligen!!

Anna-Karin, Älta

Jag är mycket nöjd med arbetet som utförts med att bygga ett nytt kök hemma hos mej. Både hantverk och kontakten med Alltjänstpoolen har fungerat mycket bra. Jag kommer definitivt anlita er igen framöver.

Gunilla, Vindö

Jag anlitade Alltjänstpoolen och fick träffa Tapio, Svempa (snickare) och Lasse (elektriker). Jag har nu ett kök med superfint kakel och utfällbar extra skiva som arbetsyta och Svempa kom också med några bra idéer om hur man kunde förbättra kökets funktionalitet. Trevligt bemötande och bra kommunikation i alla lägen gör att jag redan har vänt mig till Tapio igen med en ny förfrågan!

Åsa, Ingarö

”I slutfasen av vårt husbygge behövde vi hjälp med några trixiga moment. Tapio på Alltjänstpoolen kom till vår undsättning och ställde flexibelt upp på extrabeställningar och bjöd på konstruktiva idéer och lösningsförslag. Mycket trevligt bemötande och tydlig kommunikation gjorde att det kändes tryggt och positivt att anlita Tapio. Det gör vi gärna igen!”