I samband med utflytt från stor villa hamnade vi i några smådesperata situationer där vi insåg att tiden/kunskapen inte skulle räcka till att fixa allting som behövde fixas. Alltjänstpoolen hjälpte oss och skickade en bra ”utförare” med rätt verktyg och kunskap för att få fast en lång kopparlist som skulle täcka glipan mellan två stycken olika golv. Själva hade vi aldrig klarat av detta, då det behövdes borras i golvbetongen för att få fast den nya listen. Den gamla hade lossnat och någon hade snubblat på den så den hade blivit helt sned.

På våra köpares tillträdesdag var vi ännu mer desperata, eftersom vi inte hade lyckats sälja ett jättestort vitrinskåp som stod i vardagsrummet. Kollade med Myrorna, Läkarmissionen och Stadsmissionen om de kunde tänkas komma och hämta skåpet, men vi var alldeles för sent ute. Då kom vi att tänka på Alltjänstpoolen. Kl. 13:30 ringde jag och framförde mitt desperata behov. Strax före kl. 15:00 stod två man och skruvade isär det stora vitrinskåpet, bar ut alla delar och transporterade hem det till min nya adress.

Fantastiskt bra service och tillmötesgående attityd och jag rekommenderar alla som hamnar i situationer där man behöver en hantverkare för småjobb man inte kan hantera själv, eller i desperata situationer som den jag berättar ovan, att anlita Alltjänstpoolen.