Vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd

Vi tror att du som kund blir nöjdare om du känner dig personligt bemött när du kontaktar oss. Vi tror också att du vill ha hjälp snabbt, därför har vi som motto att alltid besvara din förfrågan om inte omedelbart så nästan.

Vi tror vidare att du blir nöjdare om vi kan hitta en medarbetare som inte bara kan hantverket utan som du också kan kommunicera och trivas med som person. Kort sagt gör vi allt vad vi kan för att du skall bli nöjd och återkomma till oss igen.

Några ord om vad vi gör

Förutom att vi ständigt har många mindre projekt på gång samtidigt med trädgårsarbeten, måleri- och snickeriprojekt så arbetar vi också med större renoveringar där vi har flera av våra utförare igång under flera veckor och ibland månader.

Vi har även utförare uthyrda till företag som tillfälligt behöver personal vid arbetstoppar eller ledigheter. Vi arbetar ständigt med olika bostadsrättsföreningar och samfälligheter och deras underhåll av fastigheter och trädgårdar.

Så tycker våra kunder

För lokala referenser och pågående projekt, se respektive lokalkontor.

Ann Pettersson

Ann fick hjälp av vår utförare Åke att köra en bokhylla till tippen. Så här säger hon när hon ringer för att hon är så glad:

“Gud, vilken härlig människa som var här och hjälpte mig! Jag blev jättenöjd! Inget var besvärligt för honom och inget var jobbigt. Jag vill tacka för hjälpen att ni ordnade en sån härlig människa som hjälpte mig! Jag tänkte att oftast ringer man ju för att klaga och då kan det ju vara roligt att ringa när nåt är så himmelskt bra också, tänkte jag”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Dijana Halilovic

Dijana fick hjälp av oss akut då hennes handfatsblandare läckte. Så här skriver hon om att anlita oss:

“Viktor kom förbi igår och bytte ut blandaren. Det gick snabbt och smärtfritt, superbra och snabb service”.

 

 

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Christina Rooslien

Christina fick hjälp av våra utförare att sätta upp gardinstänger mm. Så här skriver hon:

“Fick ert nyhetsbrev per mail nu. Har inte hunnit berätta att jag var otroligt nöjd med det jobb ni hjälpte mig med! Knut och hans medhjälpare var så duktiga och dessutom också supertrevliga.”

 

 

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Robert Dahlström

Vi är mycket nöjda med Alltjänstpoolen och våra kontakter har känts naturliga och bra. Ibland när det är ont om tid och man bara hinner hälsa som snabbast blir det mest fokus på detaljer om arbetet och jag är svår att nå. Också superbra att Arne kliver fram och tar en “ledarroll” i dialog med andra underleverantörer.

Robert Dahlström, Hägersten

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Söderort

Sven

“Vill slå ett slag för Alltjänstpoolens utförare Christer. Han är en fantastisk person och väldigt serviceinriktad och anpassar tider mm så att det passar kunderna. När jag försökt nå andra hantverkare är det snart omöjligt att nå dem. Christer däremot ställer alltid upp och är hur vänlig som helst och ringer alltid tillbaka. Dessutom är han en skicklig hantverkare! ”

Med vänlig hälsning Sven

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Roslagen med ytterskärgård

Antoine

“Alltjänstpoolen spacklade igen fyra hål i en vägg i vår lägenhet, sedan målade hela väggen. Syftet var att åtgärda skador som en klumpig installatör av en television hade gjort några veckor tidigare. Arbetet utfördes felfritt och inom den planerade tiden. Kontakterna med företaget har också varit bra. I framtiden skulle vi vända oss till Alltjänstpoolen återigen”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Sverige för UNHCR

Sverige för UNHCR -FN:s flyktingorgan har fått hjälp av oss. Så här tyckte de att det fungerade att anlita oss:

“Vi fick hjälp av målare att sätta upp en fondtapet och av en snickare att hänga upp en massa tavlor. De två olika utförarna som kom till oss var otroligt trevliga och duktiga och vi är mycket nöjda med såväl dem som kontakten med dig Lena på kontoret. Du sa att du kanske inte kunde trolla när det var så kort varsel men det kunde du!”

Annika, Sverige för UNHCR
unhcr

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Jan-Erik Nowacki

Jan-Erik fick hjälp av våra klättrande arborister då hans lönnar växt så mycket så att grenarna till och med hade gjort att tegelpannor åkt ner. Så här skriver han om att anlita oss:

“Alltjänstpoolen var verkligen proffsiga! För det första fick man en riktig offert, för det andra var de som utförde arbetet verkligen proffsiga och visste vad de höll på med – dessutom var de trevliga och utbildade arborister! Jag rekommenderar gärna dem”.

Så här såg det ut innan våra arborister utförde sitt arbete:
bild

 

 

 

 

 

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Hasse

“Att själv ansa eller ta ner stora träd är ju förenat med livsfara. Jag anlitade Alltjänstpoolen och deras arborister fixade snyggt och ansvarsfullt till min förväxta hängbjörk.

Jag kan verkligen rekommendera Alltjänstpoolen och är helt nöjd med genomförandet av detta projekt”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Sander

“Jag behövde hjälp med att ta bort diverse buskar och träd med stubbar inklusive bortforsling av avfall. Snabb kontakt med arborist, offert och därefter smidig kapning, stubbfräsning och rensning/krattning. Borttransport inom någon dag. Mycket väl genomfört arbete till full belåtenhet. Jag kan verkligen rekommendera Alltjänstpoolen”.

 

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Föregående sida Nästa sida