Vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd

Vi tror att du som kund blir nöjdare om du känner dig personligt bemött när du kontaktar oss. Vi tror också att du vill ha hjälp snabbt, därför har vi som motto att alltid besvara din förfrågan om inte omedelbart så nästan.

Vi tror vidare att du blir nöjdare om vi kan hitta en medarbetare som inte bara kan hantverket utan som du också kan kommunicera och trivas med som person. Kort sagt gör vi allt vad vi kan för att du skall bli nöjd och återkomma till oss igen.

Några ord om vad vi gör

Förutom att vi ständigt har många mindre projekt på gång samtidigt med trädgårsarbeten, måleri- och snickeriprojekt så arbetar vi också med större renoveringar där vi har flera av våra utförare igång under flera veckor och ibland månader.

Vi har även utförare uthyrda till företag som tillfälligt behöver personal vid arbetstoppar eller ledigheter. Vi arbetar ständigt med olika bostadsrättsföreningar och samfälligheter och deras underhåll av fastigheter och trädgårdar.

Så tycker våra kunder

Camilla

”Hej,
Var helt fantastisk trevliga hantverkare som utförde jobbet. Tog sig även tiden att ge lite råd, samt skicka sms efteråt med relevant info och länkar om det skulle uppstå problem i framtiden. Toppen nöjd!!!
Sen är det såklart tråkigt att lägga en sådan summa på att få toalettknappen fixat och avlopp rensat – men det är en aspekt 😄

Önskar dig en underbar dag!”

Mvh,
Camilla

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Sara

Sara fick hjälp med att sätta fast en front på en diskmaskinslucka som lossnat.

”Hej! Skulle bara säga att vi blev jättenöjda, det blev så fint och ser jättebra ut.
Tack för allt och vänligt bemötande, fin vecka önskas” 🌻
Vänliga hälsningar
Sara

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Bengt

Bengt fick hjälp att koppla in en spishäll där det saknades en fas. Så här skriver han om hur han tyckte det funkade att anlita oss:
”Vi är väldigt nöjda med Kjell som hjälpte oss att installera vår nya spis. Kändes som han verkligen visste vad han gjorde. Vi rekommenderar verkligen Alltjänstpoolen”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Anne-Marie

”Allt flöt på jättebra från början till slut. Knut är en skicklig hantverkare och trevlig att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera Alltjänstpoolen!”

Anne-Marie

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Micke

”Hej,
Fick fakturan för installation av skåp. Tackar!
STORT tack för snabb och bra service! Fick ett så gott intryck från början till slut och Sven är ett sant proffs så jag vill bara flagga upp hur bra allt gick.
Många tack och en riktigt gott nytt år!”

Mvh//Micke

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Rikard

Rikard fick hjälp att barnsäkra sitt hem. Så här skriver han om att anlita oss:

”Tack!
Vi är väldigt nöjda. Åke va trevlig, snabb och duktig. Fem plus!”

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Eva

Eva fick hjälp av Åke att montera garderober och att sätta upp hyllor. När han var klar fick jag ett sms från kunden:

”Hej Lena! Lite feedback från jättenöjd kund! 🌻
Åke har varit och snickrat hos mig”.

Mvh Eva

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Anders

Anders och hans familj fick hjälp med spackling och målning av några rum innan inflyttningen i deras nya hus. Så här tyckte Anders att det fungerade att anlita oss:

”Vi är jättenöjda med Alexander (och hans medhjälpare). De gjorde ett jättefint jobb och ett extra stort plus att han lyckades få klart barnens rum till inflytt”.

Mvh Anders

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Magnus och Annica

”Vi fick hjälp med att måla om framsidan av vårt 2 våningshus, tvätta hängrännor och byte av ny hängränna på husets baksida.

Arbetsledaren informerade hur lång tid allt arbete skulle ta och det stämde med slutresultatet. Vi hade kontakt med arbetsledaren före och under arbetet. Det flöt på bra helt utan konstigheter. Slutresultatet blev över förväntan. Mycket noggrant och snyggt.

Vi har målat om huset tidigare år med andra företag utan att bli nöjda. Det har slarvats med utfört arbete, dålig kommunikation med företaget/arbetsledaren etc.

Första kontakten skedde med Lena Marcus på kontoret som snabbt fick igång kontakten mellan arbetsledaren och oss. Offerten kom också snabbt och var mycket tydlig på vad som skulle göras.

Från första kontakten med Alltjänstpoolen till slutfört arbete gick smidigt.

Vi vill starkt rekommendera Alltjänstpoolen och kommer att använda dom för annat hantverksjobb som huset kräver”.

Magnus Larsson och Annica Magnusson, Torplyckegränd, Vinsta, Vällingby.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Ann-Sofie

Ann-Sofie fick hjälp att hämta avfall för att köra till tippen. Så här tyckte hon om att anlita oss:

”De som kom var mycket trevliga, duktiga och serviceinriktade. Inga problem alls med hämtningen. Jag bygger om så det kommer säkert mer skräp som ska köras iväg. Ber att få återkomma”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm

Föregående sida Nästa sida