Vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd

Vi tror att du som kund blir nöjdare om du känner dig personligt bemött när du kontaktar oss. Vi tror också att du vill ha hjälp snabbt, därför har vi som motto att alltid besvara din förfrågan om inte omedelbart så nästan.

Vi tror vidare att du blir nöjdare om vi kan hitta en medarbetare som inte bara kan hantverket utan som du också kan kommunicera och trivas med som person. Kort sagt gör vi allt vad vi kan för att du skall bli nöjd och återkomma till oss igen.

Några ord om vad vi gör

Förutom att vi ständigt har många mindre projekt på gång samtidigt med trädgårsarbeten, måleri- och snickeriprojekt så arbetar vi också med större renoveringar där vi har flera av våra utförare igång under flera veckor och ibland månader.

Vi har även utförare uthyrda till företag som tillfälligt behöver personal vid arbetstoppar eller ledigheter. Vi arbetar ständigt med olika bostadsrättsföreningar och samfälligheter och deras underhåll av fastigheter och trädgårdar.

Så tycker våra kunder

För lokala referenser och pågående projekt, se respektive lokalkontor.

Jennifer

Jennifer fick hjälp med att lägga fint golv på sin balkong och så här tycker hon att det var att anlita oss och vår utförare Åke:

”Hej! Jag är jättenöjd med utfört arbete. Åke var professionell, flexibel och ytterst vänlig. Nästa gång jag behöver hjälp kommer jag självklart att anlita er”.

Tack igen
Hälsningar
Jennifer

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Gunilla

”Hej! SÅ bra att Åke kunde titta upp redan i onsdags så vi kunde gå igenom vad jag ville få hjälp med.
Redan igår blev allt klart. Han kom då till mig vid kl 14.00 och han blev klar ca 17.20 så han hann till bilen innan parkeringstiden skulle gå ut kl 17.30. Visserligen hade han då inte hunnit börja måla golvlisterna i hallen men det gör jag gärna själv idag. Jag hade tvättat dessa golvlister rena med målartvätt dagen innan Åke kom o han slipade dem o klistrade skyddstape igår – så det blev ett s k teamjobb för oss.

Vi var överens om att isoleringslisterna i fönstren inte behövdes bytas ut nu.
Men Åke bytte ut dammlisterna i alla fönster i vardagsrummet och i sovrummet, satte upp två rullgardiner i köket och återmonterade rullgardinen i sovrummet (som ramlat ner) samt tätade fönsterkarm på ett par ställen.
SÅ skönt att redan nu fått detta gjort!
VARMT TACK till er båda för denna värdefulla hjälp!”

Mvh
Gunilla

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Aida

Aida fick hjälp med sitt innertak och nya lister mm. Så här tyckte hon det var att anlita oss:

”Gick jättebra med allt arbete, är nöjd med hur de jobbade. Det var bra kommunikation hela tiden. Vi hoppas få renovera mer hemma och då anlita er igen”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Sara

Sara fick hjälp att slipa golvet i sitt kök. Så här tyckte hon att det var att anlita oss:

”Hej Lena! Jag är absolut nöjd, både med arbetet och med kontakterna. Jag tycker det funkar smidigt både att ha kontakt med dig och Ifti. De var även väldigt punktliga med tider och kändes måna om att arbetet skulle bli bra och att jag skulle vara nöjd. Lite svårt att kommunicera med han som gjorde arbetet men gick fint med Ifti och inget som jag skulle säga att var ett problem”.

//Sara

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Eva Odefalk

Eva fick hjälp att sätta upp lister i sitt vardagsrum:

”Tack igen för bra hjälp med listerna i mitt vardagsrum! Jag hade besök av Knut från er idag och det blev så fint gjort! Dessutom var det välstädat och fint hemma, inte ett spår syntes av att det sågats i vardagsrummet. Knut har varit väldigt trevlig och proffsig att ha med att göra”.

Hälsningar från en nöjd kund, Eva Odefalk

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Li

Li fick hjälpa att ta ner tapeter, spackla och måla ett rum inkl, dörr, fönster och element. Så här skriver hon om hur hon tyckte det var att anlita oss:

Är du nöjd med arbetet?

”Absolut, jag är supernöjd.
Jag var lite orolig för att det jag ville ha gjort efter min bild jag hade i huvudet inte kunde utföras så i verkligheten men det blev jättefint!

Det var lite svårt med kommunikationen ibland (språket) men det löste sig. Ifti (arbetsledare) var fantastiskt go och härlig.

Hade han missat något så fixade han det utan problem!”

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Caroline

”Jag kan varmt rekommendera Alltjänstpoolen. Åke fixade min trasiga möbel på nolltid, han var punktlig, engagerad och jättetrevlig. Kommer inte att tveka att anlita er igen vid behov”.

Caroline

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Jörgen

Jörgen fick hjälp av elektriker med mindre än en dags varsel även om det inte var något akut han ville ha hjälp med. Så här tyckte han det var att anlita oss:
”Hej igen!
Nu är jobbet gjort och vi är jättenöjda med bemötandet, det utförda jobbet och att det kunde genomföras så snabbt. Proffsigt!!!Tack så mycket!”

MVH Jörgen

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Åsa

Åsa fick hjälp med snickeri och måleri och så här skriver hon om hur hon tyckte det fungerade att anlita oss:

”Vi fick hjälp att ta ner en vägg samt sätta igen ett dörrhål med medföljande spackel och målerijobb.
Vi är supernöjda med det jobb Ifti och hans team utförde och vi kan varmt rekommendera och kommer anlita Ifti igen om vi behöver renovera något mera här hemma. Ett extra plus är att de är super trevliga också”. 😊
Mvh///Åsa

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Caroline

Caroline fick hjälp av elektriker:

”Hej, tack för ett fint utfört arbete och trevligt bemötande! Supernöjd på alla plan även sen jag använt er tidigare”.

Med vänlig hälsning, Caroline

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Föregående sida Nästa sida