Vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd

Vi tror att du som kund blir nöjdare om du känner dig personligt bemött när du kontaktar oss. Vi tror också att du vill ha hjälp snabbt, därför har vi som motto att alltid besvara din förfrågan om inte omedelbart så nästan.

Vi tror vidare att du blir nöjdare om vi kan hitta en medarbetare som inte bara kan hantverket utan som du också kan kommunicera och trivas med som person. Kort sagt gör vi allt vad vi kan för att du skall bli nöjd och återkomma till oss igen.

Några ord om vad vi gör

Förutom att vi ständigt har många mindre projekt på gång samtidigt med trädgårsarbeten, måleri- och snickeriprojekt så arbetar vi också med större renoveringar där vi har flera av våra utförare igång under flera veckor och ibland månader.

Vi har även utförare uthyrda till företag som tillfälligt behöver personal vid arbetstoppar eller ledigheter. Vi arbetar ständigt med olika bostadsrättsföreningar och samfälligheter och deras underhåll av fastigheter och trädgårdar.

Så tycker våra kunder

För lokala referenser och pågående projekt, se respektive lokalkontor.

Joanna

Joanna är en nöjd kund som fick hjälp av oss att kakla om sitt kök och att byta bänkskiva. Så här tycker hon om att anlita Alltjänstpoolen:

“Man får lite ont i magen när man ska anlita hantverkare. Det brukar vara jobbigt att anlita hantverkare men inte med er. Vi är väldigt nöjda med er som företag och kommer att rekommendera er vidare!”

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Birgitta

“Jag fick hjälp med tapetsering och att sätta upp en hylla. Precis som namnet säger verkligen ”Alltjänst”.
Jag är otroligt nöjd med Knuts väldigt proffsiga arbete ner i minsta detalj, allt arbete helt perfekt utfört. Dessutom
med ett mycket trevligt och vänligt bemötande, gör att jag absolut kommer att anlita Alltjänstpoolen igen.
Vill också nämna att den tydliga offert jag fick innan start och motsvarande faktura efteråt ger trygghet”.

Vänlig hälsning

Birgitta

 

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Carina

Om man hyr ut sitt hus och inte befinner sig i Sverige så kan det vara svårt att anlita någon då kommunikationen enbart kan ske via mail. Carina fick hjälp att klippa en hög häck i sin trädgård och så här tycker hon att det fungerade att anlita oss:

“Jag är jättenöjd med ert och Ellges arbete! Kontakten med dig på kontoret har funkat ypperligt vilket är jättebra för mig! Eftersom vi hyr ut vårt hus så kommer det med all säkerhet att dyka upp fler saker jag behöver hjälp med, förmodligen under våren, så jag hör absolut av mig då!

Ha en fin helg och återigen – stort tack för hjälpen med häcken!”

Hälsningar Carina

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Jenny

Vår nya kund Jenny flyttar in i nyproduktion och får hjälp att sätta upp massa rullgardiner och gardinstänger. Så här skriver hon om att anlita oss:

“Vill bara säga att Mats med kollega gjorde ett toppen bra jobb hos mig idag ? Duktiga och trevliga! Jag kommer anlita er igen!”

Med vänlig hälsning,

Jenny

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Lars

Lars fick hjälp att fälla en tall på en radhustomt. Så här skriver han om hur han tycker det var att anlita oss:

Snabbt och säkert plockades tallen ned bit för bit av två proffsiga arborister. Lika snabbt gick bortforsling samt stubbfräsning. Jag kan varmt rekommendera Alltjänstpoolen”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Linda

Vår duktiga arborist och trädgårdskunniga Martin hjälpte vår kund Linda att klippa en 100 meter lång Avenbokshäck. Så här skriver kunden om hur hon tyckte att det fungerade att anlita oss:

“Vill bara tacka så mycket för den väldigt fina hjälpen som vi fått i vår trädgård. Vi är mycket nöjda. Tack för professionellt och effektivt arbete och resultatet blev över vår förväntan! Hoppas att ni får en fortsatt fin sommar!”

/Linda

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Nacka Värmdö

Jacob

“Bra bemötande från kontoret, tydlig offert med ett rimligt pris.

Jag fick hjälp med att ta ner en stor rönn, en lönn samt beskärning av ett stort körsbärsträd. Bortforsling samt städning. Arboristerna utförde ett utmärkt arbete och jag kan varmt rekommendera deras tjänster till andra.

Upphämtning  av det nedsågade skedde dagen efter och även det uppdraget utfördes proffsigt”.

Hälsningar Jacob

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Lars och Annika Engdegård

“När vi nyligen flyttade in i vårt radhus fann vi att en terrass skulle göra det möjligt att utnyttja den lilla trädgården bättre. Genom Knut fick vi kontakt med Alltjänstpoolen, och ett par dar senare kom arbetet igång. Det gick snabbt och blev mycket välgjort, och idag kan vi börja utnyttja terrassen och njuta av vårsolen där. Stort Tack till Knut och Anders.”

 

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Ping Pong AB

Ping Pong AB får hjälp av oss att sätta upp saker på väggar och fixa ett hyllsystem i ett förråd mm. Så här skriver Alma Jönsson på Ping Pong AB om hur hon tycker det fungerar att anlita oss.

“Hej Lena, det funkar superbra, Christian är mycket hjälpsam! Han ska komma tillbaka på måndag eller tisdag nästa vecka :) Tack för fin service!”

 

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Ulla Wistrand

Ulla fick hjälp av oss att putsa sina föremål i koppar då hon själv inte klarade av det efter en operation och därför inte kunde sträcka sig upp till skåpen där föremålen stod. Så här berättar Ulla att det fungerade att anlita oss:

“Mina kopparföremål har aldrig varit så skinande rena som de är nu! Dessutom var flickan som hjälpte mig fantastiskt trevlig att ha hemma hos mig”!

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Föregående sida Nästa sida