Vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd

Vi tror att du som kund blir nöjdare om du känner dig personligt bemött när du kontaktar oss. Vi tror också att du vill ha hjälp snabbt, därför har vi som motto att alltid besvara din förfrågan om inte omedelbart så nästan.

Vi tror vidare att du blir nöjdare om vi kan hitta en medarbetare som inte bara kan hantverket utan som du också kan kommunicera och trivas med som person. Kort sagt gör vi allt vad vi kan för att du skall bli nöjd och återkomma till oss igen.

Några ord om vad vi gör

Förutom att vi ständigt har många mindre projekt på gång samtidigt med trädgårsarbeten, måleri- och snickeriprojekt så arbetar vi också med större renoveringar där vi har flera av våra utförare igång under flera veckor och ibland månader.

Vi har även utförare uthyrda till företag som tillfälligt behöver personal vid arbetstoppar eller ledigheter. Vi arbetar ständigt med olika bostadsrättsföreningar och samfälligheter och deras underhåll av fastigheter och trädgårdar.

Så tycker våra kunder

För lokala referenser och pågående projekt, se respektive lokalkontor.

Hiie & Susan

Mycket nöjda över noggranna arbetet med vårt lilla staket i en liten trädgård i Akalla. Mats med sin arbetskamrat kom så snabbt, de kunde hjälpa med alla nyanser och delar i arbetet, samt resultatet blev utmärkt. Ger våra bästa rekommendationer avseende Alltjänstpoolen för alla som behöver praktisk hjälp hemma.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Madeleine

“Hej,
Jag vill bara få säga att jag är väldigt nöjd med era tjänster. Anders har gjort ett jättebra jobb och är så trevlig. Jag kommer definitivt höra av mig till er när jag behöver få något mer ordnat här hemma :).”

Vänliga hälsningar Madeleine

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Annika

Annika fick hjälp med diverse reparationsarbeten i sin bostad och skriver så här:

“Hej! Sven var hos mig i fredags och gjorde ett lika fint jobb som förra gången. Tack!”

 

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Eva-Marie Winbladh

Eva-Marie fick hjälp av vår utförare Sven med diverser reparationer i sin bostad. Så här skriver hon om hur hon tycker att det var att anlita oss:

“Hej!
Jag vill bara skriva och berätta att vi är mycket nöjda med arbetet som gjordes hos. Stort tack till Sven och er”.

Vänliga hälsningar Eva-Marie

 

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Joanna

Joanna är en nöjd kund som fick hjälp av oss att kakla om sitt kök och att byta bänkskiva. Så här tycker hon om att anlita Alltjänstpoolen:

“Man får lite ont i magen när man ska anlita hantverkare. Det brukar vara jobbigt att anlita hantverkare men inte med er. Vi är väldigt nöjda med er som företag och kommer att rekommendera er vidare!”

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Birgitta

“Jag fick hjälp med tapetsering och att sätta upp en hylla. Precis som namnet säger verkligen ”Alltjänst”.
Jag är otroligt nöjd med Knuts väldigt proffsiga arbete ner i minsta detalj, allt arbete helt perfekt utfört. Dessutom
med ett mycket trevligt och vänligt bemötande, gör att jag absolut kommer att anlita Alltjänstpoolen igen.
Vill också nämna att den tydliga offert jag fick innan start och motsvarande faktura efteråt ger trygghet”.

Vänlig hälsning

Birgitta

 

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Carina

Om man hyr ut sitt hus och inte befinner sig i Sverige så kan det vara svårt att anlita någon då kommunikationen enbart kan ske via mail. Carina fick hjälp att klippa en hög häck i sin trädgård och så här tycker hon att det fungerade att anlita oss:

“Jag är jättenöjd med ert och Ellges arbete! Kontakten med dig på kontoret har funkat ypperligt vilket är jättebra för mig! Eftersom vi hyr ut vårt hus så kommer det med all säkerhet att dyka upp fler saker jag behöver hjälp med, förmodligen under våren, så jag hör absolut av mig då!

Ha en fin helg och återigen – stort tack för hjälpen med häcken!”

Hälsningar Carina

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Jenny

Vår nya kund Jenny flyttar in i nyproduktion och får hjälp att sätta upp massa rullgardiner och gardinstänger. Så här skriver hon om att anlita oss:

“Vill bara säga att Mats med kollega gjorde ett toppen bra jobb hos mig idag ? Duktiga och trevliga! Jag kommer anlita er igen!”

Med vänlig hälsning,

Jenny

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Lars

Lars fick hjälp att fälla en tall på en radhustomt. Så här skriver han om hur han tycker det var att anlita oss:

Snabbt och säkert plockades tallen ned bit för bit av två proffsiga arborister. Lika snabbt gick bortforsling samt stubbfräsning. Jag kan varmt rekommendera Alltjänstpoolen”.

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Västerort

Linda

Vår duktiga arborist och trädgårdskunniga Martin hjälpte vår kund Linda att klippa en 100 meter lång Avenbokshäck. Så här skriver kunden om hur hon tyckte att det fungerade att anlita oss:

“Vill bara tacka så mycket för den väldigt fina hjälpen som vi fått i vår trädgård. Vi är mycket nöjda. Tack för professionellt och effektivt arbete och resultatet blev över vår förväntan! Hoppas att ni får en fortsatt fin sommar!”

/Linda

Arbetet utfördes av vårt lokalkontor Stockholm Nacka Värmdö

Föregående sida Nästa sida