Referenser

Eva-Marie Winbladh, Stockholm

Eva-Marie fick hjälp av vår utförare Sven med diverser reparationer i sin bostad. Så här skriver hon om hur hon tycker att det var att anlita oss:

“Hej!
Jag vill bara skriva och berätta att vi är mycket nöjda med arbetet som gjordes hos. Stort tack till Sven och er”.

Vänliga hälsningar Eva-Marie

 

Joanna

Joanna är en nöjd kund som fick hjälp av oss att kakla om sitt kök och att byta bänkskiva. Så här tycker hon om att anlita Alltjänstpoolen:

“Man får lite ont i magen när man ska anlita hantverkare. Det brukar vara jobbigt att anlita hantverkare men inte med er. Vi är väldigt nöjda med er som företag och kommer att rekommendera er vidare!”

Birgitta, Hässelby

“Jag fick hjälp med tapetsering och att sätta upp en hylla. Precis som namnet säger verkligen ”Alltjänst”.
Jag är otroligt nöjd med Knuts väldigt proffsiga arbete ner i minsta detalj, allt arbete helt perfekt utfört. Dessutom
med ett mycket trevligt och vänligt bemötande, gör att jag absolut kommer att anlita Alltjänstpoolen igen.
Vill också nämna att den tydliga offert jag fick innan start och motsvarande faktura efteråt ger trygghet”.

Vänlig hälsning

Birgitta

 

Carina, Bromma

Om man hyr ut sitt hus och inte befinner sig i Sverige så kan det vara svårt att anlita någon då kommunikationen enbart kan ske via mail. Carina fick hjälp att klippa en hög häck i sin trädgård och så här tycker hon att det fungerade att anlita oss:

“Jag är jättenöjd med ert och Ellges arbete! Kontakten med dig på kontoret har funkat ypperligt vilket är jättebra för mig! Eftersom vi hyr ut vårt hus så kommer det med all säkerhet att dyka upp fler saker jag behöver hjälp med, förmodligen under våren, så jag hör absolut av mig då!

Ha en fin helg och återigen – stort tack för hjälpen med häcken!”

Hälsningar Carina

Jenny, Bromma

Vår nya kund Jenny flyttar in i nyproduktion och får hjälp att sätta upp massa rullgardiner och gardinstänger. Så här skriver hon om att anlita oss:

“Vill bara säga att Mats med kollega gjorde ett toppen bra jobb hos mig idag ? Duktiga och trevliga! Jag kommer anlita er igen!”

Med vänlig hälsning,

Jenny

Lars, Hässelby

Lars fick hjälp att fälla en tall på en radhustomt. Så här skriver han om hur han tycker det var att anlita oss:

Snabbt och säkert plockades tallen ned bit för bit av två proffsiga arborister. Lika snabbt gick bortforsling samt stubbfräsning. Jag kan varmt rekommendera Alltjänstpoolen”.

Jacob, Bromma

“Bra bemötande från kontoret, tydlig offert med ett rimligt pris.

Jag fick hjälp med att ta ner en stor rönn, en lönn samt beskärning av ett stort körsbärsträd. Bortforsling samt städning. Arboristerna utförde ett utmärkt arbete och jag kan varmt rekommendera deras tjänster till andra.

Upphämtning  av det nedsågade skedde dagen efter och även det uppdraget utfördes proffsigt”.

Hälsningar Jacob

Lars och Annika Engdegård, Ekerö

“När vi nyligen flyttade in i vårt radhus fann vi att en terrass skulle göra det möjligt att utnyttja den lilla trädgården bättre. Genom Knut fick vi kontakt med Alltjänstpoolen, och ett par dar senare kom arbetet igång. Det gick snabbt och blev mycket välgjort, och idag kan vi börja utnyttja terrassen och njuta av vårsolen där. Stort Tack till Knut och Anders.”

 

Föregående sida Nästa sida